Zenével a kreativitásért

Számomra a legjobb ötletek akkor jönnek, mikor éppen zenét hallgatok. Valamilyen oknál fogva előjönnek az agyam rejtett kapacitásai, ha dallamokat hallok.

Nem véletlen, hogy például mikor otthon tanultam még diákként, teljesen magától értetődő volt, hogy ment valami a háttérben.

Szerencsére a munkám során is van lehetőségem zenét hallgatni, mert otthonról dolgozhatok, így nem zavarok vele senkit.

Pár napja is beugrott egy kreatív ötlet, miközben éppen a kedvenc rock bandám egy régebbi számát hallgattam. Az estek nyolcvan százalékban őket szoktam választani, mert pont olyan számokat írnak, amelyek olyanoknak szólnak, mint én.

Az ötletem egyébként tényleg igazán egyedinek mondható, így úgy döntöttem, hogy esetleg egy vállalkozás képében meg is lehetne valósítani azt.

Ami engemet elsősorban érdekelt, az egy BT ALAPÍTÁS lehetősége, de ha azt mondanám, hogy fogalmam sem volt, hogy hogyan kezdjek ehhez hozzá, akkor kicsit sem túloznék.

A topcegalapitas.eu pontosan az olyanok számára állította össze a szolgáltatásait, mint amilyen én is vagyok. Lényegében olyan szinten leveszik a terhet rólam egy cég beindításának a jogi hátterével kapcsolatban, amennyire csak az lehetséges.

Biztos azt gondolnátok, hogy milyen drága lehet egy céget elstartolni, pedig ha ezzel a csapattal vágunk bele ebbe a feladatba, akkor meglepően alacsonyak lesznek a költségeink.

A webes felületükön keresztül ti is láthatjátok azt, hogy milyen költségekkel is járhat náluk egy BT ALAPÍTÁS.

Ami igazán tuti, hogy ez a költség akár még nulla is lehet, ha más szolgáltatást is kérünk mellé Amennyiben székhelyszolgáltatást is szeretnék, akkor a BT ALAPÍTÁS költségével nem is kell számolnunk.

Nekem nagyon megtetszett az, amit az oldalukon megtudtam, így semmi okát nem láttam annak, hogy tovább várjak azzal, hogy felvegyem velük a kapcsolatot.

A kapcsolatfelvételt több módon is meg lehet tenni, én azonban a legegyszerűbbet választottam: az online űrlap kitöltését.

Miután ezzel meg voltam, meglepően hamar kaptam is visszajelzést. Nem sokára a személyes találkozóra is sor fog már kerülni, ahol egy ügyvéd is jelen lesz, hogy a cégem megalapítása rendben történhessen.