Zenészként már csak online patikából rendelek

Nem sok embert ismerek, aki ne szeretné a zenét, vagy legalábbis valamely irányzatát, persze az ízlések között már igencsak nagy eltérések lehetnek. A magam részéről a zenék széles skáláját szeretem, magam is játszom több hangszeren, tanulmányaimat is részben ez töltötte ki, de ez nem véletlen – a családban több oldalról is örökség a zeneszeretet. Egyik, általam már nem ismert, de közeli rokonom állítólag valamiféle vándorzenészként működött, míg imádott, általam is ismert nagyapámnak egyszerűen remek füle és érzéke volt a zenéhez, ezermesterként pedig sorkatonaként is faragott annak idején különböző hangszereket, például citerákat a társainak vagy feletteseinek – ezekből néhány darabot egyébként a mai napig féltve őrzünk. És ugyan szerettem a zenét és több hangszeren is játszottam, ezek sajnos nagyon igénybe vették az egyébként érzékeny csuklómat és rendszeresen kezelnem kellett, műtétre nem volt lehetőségem egyrészt a várólista, másrészt pedig a társaságunkkal való fellépéseink és aktuális tanulmányaim miatt.

Egy hasonló cipőben járó évfolyamtársamtól kaptam ötletet néhány vény nélkül kapható készítményre, illetve küldte el egy online patika linkjét, a Prevenció Patikáét. Elmondta, hogy számára eddig ez a webáruház vált be a leginkább a sok, általa kipróbált közül, ennek több oka is van: egyrészt hatalmas az árukészletük, tehát szinte biztos, hogy megtalálok mindent, amire szükségem van. A szállítás gyors és gördülékeny, ezzel kapcsolatban jelentős pozitívum, hogy 100 % árgaranciát vállalnak a termékeikre, tehát amilyen összegért leadásra került a rendelés, biztos, hogy az annyiért is lesz kiszámlázva – ez a jelenlegi, igencsak hektikus árszabások mellett abszolút fontos szempontnak tűnt a számomra.

Lehetőség van ráadásul még egy úgynevezett prémium tagságra való előfizetésre is, amely számos előnnyel jár: ilyen az értékhatár nélküli szállítás, egyedi kuponok és ajánlatok az előfizető részére; a szakembereik számára szabadon lehet kérdéseket feltenni, ennek költségét a Prevenció Patika vállalja; illetve szakmai blogukhoz is teljes hozzáférés jár. Mit mondhattam volna? Természetesen meggyőzött, hiszen ennyi előnnyel nem rendelkezik sok online patika.

Amikor magam is szemügyre vettem az oldalt, én is megbizonyosodhattam ezekről és azonnal meg is néztem az árukészletüket. Szerencsére a csoporttársamnak igaza volt és valóban rengeteg termékkel rendelkeztek, annyira, hogy rögtön átgondoltam azt is, hogy a családban kinek mire van szüksége, és ennek alapján állítottam össze a nem éppen rövid megrendelési listámat, amin aztán magam is meglepődtem, hogy ezeket mind-mind sikerült is megtalálnom az oldalon! Végre- gondoltam – így lett egy olyan lehetőség, amellyel megvan mindenkinek minden olyan táplálékkiegészítője, amely nem vényköteles, és nem kell értük több helyre szaladgálni, ezzel rengeteg időt és sorban állást spórolunk meg. Lehetőség volt még kozmetikumok rendelésére is, olyanokat találtam meg, amelyeket magam is használok a mindennapokban, karbantartva egyébként igen problémás bőrömet – tehát a “kötelezőkön kívül” még azért hozzáadódott ahhoz a bizonyos kosárhoz a kedvenc arcmaszkom és hidratálóim is.

A rendelés menete is könnyű volt és átlátható, a csomagom pedig nagyon hamar megérkezett, bármilyen fennakadás nélkül – maguk a termékek is teljesen jó állapotban voltak, és természetesen azon az áron, amelyen a rendelésemet leadtam… azóta, ahogy csak lehet, az egész családnak én rendelek a Prevenció online patikából, vagy éppen a családtagok maguknak – viszont az ismerősi körünkben is egyre népszerűbbek lettek, bár ez nem is csoda, hiszen számunkra tényleg a legjobb online patika.

online patika