Zene inspirált a táskavásárlásra

Amikor egy hosszú nap után hazaérek a munkából, nekem az az első, hogy bekapcsolok a telefonomon valami jó kis lejátszási listát, és zenét hallgatok. Egyszerűen olyan jól ki tud kapcsolni, mint semmi más a világon. Főleg azokat a zenéket szeretem, amiknek van mondanivalójuk is, mert én hiszek abban, hogy egy jó zeneszám az emberhez hozzá tud adni, elgondolkodtatja, megérinti a lelkét. Rám az egyik dal különösen nagy hatással volt nemrég. Arról szólt, hogy merjünk önmagunk lenni, merjünk változtatni, ha úgy érezzük, hogy ez a jó út. Ez azért is jött jól nekem, mert nem sokkal korábban elkezdtem érezni egy késztetést, hogy a korábbi, sportos ruháim helyett egy kicsit nőiesebben öltözködjek, amik kifejezik, ki is vagyok valójában. Ehhez első lépésként egy nőies táskát szerettem volna választani, amiben segítségemre volt az annataska.hu.

Mivel én nem igazán szeretem a pici retikülöket, ezért célirányosan a női válltáska menüpont felé vettem az irányt. Nem is gondoltam volna, mennyi mindent találok itt, ami nekem is tetszeni fog. Úgy voltam fele, hogy ha lúd, legyen kövér, mindjárt egy rózsaszín női válltáskát választottam. Végül is elég sok rózsaszín ruhát hordok, így legalább passzolni fog hozzájuk. A kiválasztott táska szintetikus bőrből készült, aminek én nagyon örültem. Sosem veszek igazi bőr dolgokat, mert szívügyemnek tartom az állatvédelmet, így ez egy igazán nagy plusz pont volt.

Láttam, hogy van az annataska.hu-nak hűségprogramja is. Tudtam, hogy a vásárláskor én mindenképp szeretnék regisztrálni, és részt venni benne, mert mindig igyekszem kihasználni ezek a programok nyújtotta lehetőségeket, hiszen, ha az ember egy kicsit is tud spórolni, már akkor megérte az egész. Sokaknak nem számít néhány ezer forint, legalább is azt gondolják, hogy nem számít, de én mindig azt vallottam, hogy sok kicsi sokra megy, ilyen apróságok esetében lehet jól megfogni a pénzt. Ezek után szerettem volna utánaolvasni, hogy a szállításnál milyen lehetőségek vannak. Nekem ez kardinális kérdés, ugyanis múltbéli rossz élmények miatt megválogatom, hogy melyik futárcégtől kaphatom meg a csomagomat.

A megrendelt csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, ahogy láttam. Ennek nagyon örültem, mert ezzel a céggel még sosem volt semmi problémám, ellentétben sok másikkal. Láttam, hogy nem csak kiszállítással lehet rendelni, hanem Pick Pack Pontra is, ha valakinek esetleg az lenne a kényelmesebb. Például akik klasszikus munkarendben dolgoznak, és nem tudnak a munkahelyükre rendelni, azoknak jó megoldás lehet ez a Pick Pack Pontos szállítás. Én egy kicsit problémás vagyok olyan szempontból, hogy bankkártyával szeretek fizetni, de sose előre óvatosságból. Viszont sok esetben a futárnál csak készpénzzel lehet fizetni. Az annataska.hu-n olvastam, hogy náluk nincs ilyen probléma, a futárnál is lehet bankkártyával fizetni. Így a legutolsó aggodalmaim is megszűntek.

Felmerült bennem egy kérdés, amire sehol sem találtam a választ, így végül az ügyfélszolgálathoz fordultam. Nem sokat kellett keresgélnem, gyorsan meg lehetett találni az e-mail címüket. Ahogy a honlapon ígérik, munkaidőn belül válaszolnak is a kérdéseinkre. Ez valóban így történt, nagyon gyorsan választ kaptam. A csomagom megérkezésére sem kellett sokat várnom, aminek nagyon örültem. A táska a valóságban is pont olyan jó minőségű, mint ahogyan azt az ember a weboldal képe alapján elképzeli, így biztos vagyok benne, hogy nem ez az utolsó női válltáska, amit az annataska.hu-ról rendeltem.