Székhelyszolgáltatás 2. kerület, főváros és tárgyaló is van!

A fővárosban elérhető székhelyszolgáltatás 2. kerület területén belül – micsoda jó helyen! És tárgyaló is jár hozzá, hogyha szeretnénk időnként igénybe venni egy-egy egyeztetés idejére. Nem mondom, hogy a zene lesz az a témakör, amiben a kft-t létrehozom. Pedig a szívemen ez lenne az igazi, ezt csinálnám éjjel-nappal ha tehetném. De erre nem tudok akkora vállalkozást felhúzni, ami már egy ilyen társas formát igényelne – amennyi bevételem ebből van, azt bőven megoldom egy egyéni vállalkozással.

Van viszont olyan vállalkozásom, amire már nem elég az egyéni vállalkozási forma, hanem muszáj bővülnöm egy társas formára – így került nálam szóba a székhelyszolgáltatás 2. kerületi lehetősége a fővárosban. Nyilván más helyszínek is szóba jöhetnének, de szerettem volna ezzel kapcsolatban is a városban maradni és a szekhelyszolgaltatas24.hu pont olyan lehetőséget biztosított, ami ezt lehetővé teszi.

A második kerület kellően illusztris környék ahhoz, hogy néha ott tárgyaljak az ügyfelekkel. Közben meg nagyon jó, hogy átveszik helyettem a leveleket és még el is küldik e-mailben, aztán meg postán is a hónap végeztével. Sőt, ha esetleg meglátogatnának a hatóságok valamilyen nyomós érvvel, akkor az ő fogadásukat is vállalják. Közben meg kiteszik a cégtáblámat egy jól látható helyre az épületen, hogyha esetleg ellenőrizni jönnének, akkor ne akadjak fenn a rostán.

Nincsen saját ingatlanom, úgyhogy ez amúgy is a legjobb ötlet, amit csak tehetek azért, hogy egy megbízható címre jegyezzék be a vállalkozásomat. A székhelyszolgáltatás 2. kerület egyik legszebb környékén szerintem az egyik legjobb opciót, amit valaki csak választhat saját székhely nélkül, úgyhogy ha egy kedvező és megbízható opció mellett voksolnátok, akkor ez a befutó választás!