Nyomtatott formában terjed őszi hangversenyünk híre

Az egyesületünk a helyi könyvtárban szervez őszi hangversenyt. Mivel kevés költségvetésből szükséges sáfárkodnunk, megpróbáltuk minél inkább leegyszerűsíteni és kreatív módon megszervezni az eseményt. Például maga a reklám is leleményességünk függvényében alakult. Arra gondoltam, saját magam készítek erre vonatkozó szóróanyagot, egyszerű papírra és fekete nyomtatással. A fő hirdetési platform úgyis az online felületek tárháza, így ez csupán kiegészítésként szolgált arra vonatkozóan, hogy olyanokhoz is el tudjon jutni a lehetőség híre, akik nem használnak internetet a mindennapokban.

Van az egyesületünk által fenntartott irodában egy régebbi típusú, egyszerű kis nyomtató. Már egy ideje nem használjuk, mert általában minden teendőt online felületeken bonyolítunk. Sejtelmem sem volt róla, hol vegyek a nyomtatóhoz biztosan kompatibilis festékpatront. Megkérdeztem unokahúgomat, aki járatos műszaki dolgokban. Figyelmembe ajánlott nyomtatoalkatresz.hu weboldalt, ahol a profil része a Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott formában.

Kissé bizonytalanul vágtam neki a termékkínálatnak, hiszen honnan is tudhatnám milyen patronra van szükségem? Féltem, hogy rosszat választok. Ahogy jobban elmélyedtem a weboldal böngészésében, úgy vált egyre inkább világossá, hogy aggodalmam alaptalan volt. Remekül átlátható a kínálat, és nyomtatónk típusszáma szerint könnyedén megtalálhatjuk a számunkra optimális nyomtatópatronokat.

Nekem csupán fekete színű nyomtatópatronokra volt szükségem. Mivel már két termék esetén is kedvezmény jár, így dupla mennyiséget helyeztem el a kosaramban. Utángyártott termékre esett a választásom, és pozitív volt a felismerés, hogy egy év garancia vonatkozik ezekre a termékekre is. A két 16 ml-es kiszerelés bőven elég lesz az egyesület számára, hiszen nem nyomtatunk soha nagy tételben.

Szükségem volt nyomtatópapírra is, és meg is leltem az ideális brosúra-és katalóguspapírt. Ötven darab lap található egy csomagban, az bőven elég lesz a szóróanyaghoz, hiszen kisebb lapokon terveztem hirdetni. Nyomtatás után majd feldarabolom tetszőleges darabszámú oldalra az A4-es papírokat, ahogy éppen majd kiadja a hirdetés szövege.

Megnyugtató volt a számomra, hogy a toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz ilyen egyszerű módon kivitelezhető, ráadásul eredeti és utángyártott formában is mindenki megleli a számára ideális terméket. Ráadásul a termékek egy és négy munkanapon belül történnek kiszállításra, tehát nem kell sokat várnunk, hogy kézhez kaphassuk a feladatainkhoz nélkülözhetetlen, fontos alkatrészeket. Ráadásul ha valaki még aznap délig leadja a rendelését, a szállítás még az előzőnél is kedvezőbb időintervallumon belül, egy -két munkanap folyamán várható. E-képpen tettem én is, igyekeztem minél hamarabb véglegesíteni a rendelésem. A szállítás napközben nyolc óra és délután öt óra között történik, ami ideális volt számomra, hiszen a munkaidőm is mindig addig tart, így nyugodtan megrendelhettem az egyesület irodájába a termékeket. Plusz segítség, hogy a szállítás napján kaptam egy e-mail -t a futárszolgálattól, amely egy még konkrétabb megjelölésű, három órás időintervallumot tartalmazott, és mellékelte a futár telefonszámát. Így nyugalomban telhetett a várakozás is. Megérkezett nagyon hamar a kis csomag, és utánvéttel, készpénzben rendeztem a számlát.

Unokahúgom a rendelést követően megkérdezte elégedett voltam-e a szolgáltatással. Azonnal visszaírtam neki, hogy köszönöm, hogy ajánlotta nyomtató alkatrészeket forgalmazó weboldalt, hiszen toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott formában még soha nem volt ilyen egyszerű a számomra.