Első lépések egy DJ karrier felé

Az elmúlt évek nyarain sok fesztiválon jártam a barátaimmal. A kisebb-nagyobb hazai rendezvények mellett a környező országokba is elmentünk egy-egy jó bulira. Első sorban a koncerteket látogattuk, de a DJ-k fellépéseire is benéztünk. Voltunk olyanokon is, ahol egy alig ismert lemezlovas játszott meglehetősen nagy létszámú tömeg előtt. Meglepődtünk, mert ezek a fellépők általában egyáltalán nem voltak kiemelkedők, sőt, sokszor kifejezetten motonnak és unalmasnak találtuk amit előadtak.

Az egyik gimis haverommal elkezdtünk arról beszélgetni, hogy ha ilyen tehetségtelen arcok is kijutnak a különböző fesztiválokra, akkor tulajdonképpen bárkiből lehet sikeres DJ, még belőlünk is. Ráadásul nem is voltunk zenei analfabéták, én gitároztam, ő pedig zongorázott több éven keresztül. 

Elhatároztuk, hogy létrehozzuk a saját DJ vállalkozásunk. Én mint manager és producer leszek jelen, a haverom pedig kitanulja a lemezlovas szakmát. Lelkesek voltunk, vettünk a témával kapcsolatos könyveket, oktatóanyagokat és lemezlovasokról szóló filmeket néztünk. A félrerakott pénzünk egy DJ kontrollerre akartuk költeni. Szerencsére rátaláltunk a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek webshopra, ahol a legjobb kontrollerek közül válogathattunk. 

A BestMarkt egy olyan online üzlet, ahol a vásárlókat több, mint 110 ezer különböző termék várja. Találunk itt laptopokat, autós tartozékokat, telefonokat, játékokat, szoftvereket és rengeteg minden mást. Ha valamilyen termék megtetszik, regisztráció nélkül a kedvenceink közé tehetjük, és bármikor könnyen elérhetjük onnan. Rákereshetünk konkrétan egy termékre, vagy használhatjuk a kategória menüt. Ez jelentősen megkönnyíti a vásárlást és keresgélést. 

A kilistázott termékeket egyéni preferencia szerint megjeleníthetjük lista és rács formában is. Előbbi azért jó, mert így egyből láthatjuk a legfontosabb paramétereket az adott termékről, utóbbi pedig azoknak való, akik gyorsan át akarják futni a kilistázott elektronikai cikkeket. A BestMarkt számos egyéb kényelmi funkcióval is bír, fejlett szűrők, reszponzív megjelenítés és összehasonlító rendszer teszi felhőtlenné a vásárlást. 

Ez utóbbi egy fantasztikus funkció, amivel korábban még nem igazán találkoztam. Ha rákeresünk valamilyen termék kategóriára – mondjuk tabletekre – behelyezhetjük őket egymás mellé egy táblázatba. A táblázat megjeleníti a termékek paramétereit, és árát. Így egymás mellé helyezve tanulmányozhatjuk, hogy miben erősebb, vagy gyengébb az egyik termék a másiknál. Ha megvan a nekünk tetsző darab, be is dobhatjuk a kosárba, és pár gombnyomással már indul is a rendelés. 

Három különböző szállítási mód közül választhatunk. Kérhetjük a megrendelt árut házhoz. Ez általában 3 munkanapot vesz igénybe, és fizethetünk előre utalva, vagy utánvéttel is. A másik opció a személyes kedvencem, a csomagpontos átvétel. Ebben az esetben kihozzák a terméket egy általunk megadott pontra, és akkor vesszük át, amikor éppen kedvünk van. Végül, ha nem akarunk semmilyen szállítási költséggel számolni, bemehetünk személyesen is a rendelésért a Ferenc tér 5 alatt található üzletbe. Itt kedves, segítőkész és hozzáértő alkalmazottak fogják átadni a megvásárolt cuccot.

A BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek nem csak kényelmes, és gyorsan használható, hanem végtelenül biztonságos is. Az oldal rendelkezik SSL titkosítással, ami megvédi az adataink a hackerektől. Szervereik vírusoktól védettek, és egy komoly cégminősítő vállalat is a legjobb kategóriába sorolta őket, ahova a Magyarországon található, hasonló kaliberű cégek nagyon kis százaléka tartozik. 

Az oldalon lehetőségünk van feliratkozni a hírlevélre, amely izgalmas akciókról és egyéb, az üzlettel kapcsolatos hasznos információkkal fog ellátni minket. Emellett a feliratkozók kapnak egy 500 Ft értékű kupont, amit bármire felhasználhatnak a webshopban. Aki szeretne egy megbízható, nagy kínálattal rendelkező és elégedett ügyfelek ezreit számláló elektronikai üzletben vásárolni, az a BestMarktnál nem talál jobbat.