Elkészíttettük saját zenekarunk logójával ellátott pólóinkat

2019 -ben alapítottuk meg zenekarunkat, azóta rendszeresen vannak kisebb fellépéseink. A kitartó gyakorlás és a zene közös szeretete meghozta az eredményt; készülünk az első nagy, nívósnak számító fellépésünkre. Az esemény meghirdetésére reagáló érdeklődők száma egyre csak növekszik. Kitaláltuk, hogy felállítanánk egy standot a koncert területén, ahol a lemezünk értékesítése mellett elérhetővé tennénk a zenekar saját logójával ellátott pólókat.

Utánajártunk, hogy a póló nyomtatás terén kit érdemes felkeresnünk, és néhány tipp közül kiválasztottuk a legideálisabb jelöltet. A LOLmarkt csapata igazán érdekes, humoros és egyedi pólókat készít, aki ellátogat a honlapukra, az könnyen meggyőződhet erről. Készleten lévő termékeik megérdemlik a figyelmet. Ahogy átlapoztuk a kínálatot, mindannyian találtunk opciót frappáns ajándékozás szempontjából. Szülinap, vagy évforduló környékén úgy is sokszor vagyunk bajban, hogy mivel lephetnénk meg a számunkra fontos személyt.

Mivel első körben minket az egyedi póló nyomtatás foglalkoztatott, így utána akartunk járni, hogyan is működik mindez a gyakorlatban. A honlapon meg is leltük a ránk vonatkozó menüpontot az ,,egyedi póló” alkategória alatt. Itt minden lényeges információ elérhető volt. Mivel nagyobb mennyiségben gondolkoztuk, így szükség volt egy árajánlat kérésre, de szerencsére online le tudtunk bonyolítani mindent. Konkrét elképzelésünk volt a megjelenítéssel kapcsolatban, ám amikor észrevettük, hogy szívesen segítenek például a betűtípus kiválasztásában, arra jutottunk, hogy kikérjük a tanácsukat erre vonatkozóan. Egy olyan csapat ugyanis, aki napi szinten ezzel foglalkozik, biztosan magas fokú esztétikai érzékkel rendelkezik, érdemes meghallgatni a véleményüket. A minta adott volt, abban semmiképpen nem szerettünk volna módosítást.

Nem akartunk leégni a pólók minőségével kapcsolatban, ezért is választottuk a póló nyomtatás terén szakértő LOLmarktot. Sok jót hallottunk már az általuk képviselt minőségről. A pólók anyaga magas minőséggel bíró, prémium pamut, vagy pamut-poliészter keverék. A mintákat szitanyomással, digitális vagy DTF nyomtatóval készítik, tehát mindig a legjobb, legújabb és legprofibb technológiával dolgoznak.

póló nyomtatás

A méretválasztés terén is bőven van lehetőség, hiszen az XS -mérettől egészen a 2XL-ig nyílik lehetőségünk leadni a rendelést. Neki s kezdtünk, hogy számba vegyük, hány darab pólót szeretnénk készíttetni egészen pontosan, és milyen méretekben. Egyik zenésztársam észrevette, hogy egy ,,pulóver” elnevezésű menüpont is szerepel a LOLmarkt szolgáltatással kapcsolatos listájában. Lassan közeledik a hűvösebb időjárás, így beneveztünk harminc darab pulcsira is, mely a logónkat hirdethetné.

Amikor kézhez kaptuk az elkészült termékeket, mind nagyon izgatottan vártuk, hogy kibontsuk őket a csomagolásból. Annyira szuper volt a minta, a szöveg, és úgy általában véve az egész, hogy biztosak voltunk abban, hogy ezzel is sikert fogunk aratni, nem csupán a zenénkkel. És így is történt. Alig maradt néhány darab, így természetesen megálmodtuk egy újabb rendelés részleteit. Nekünk bevált a pulóver és póló nyomtatás, ennél jobb reklám nem is kell, mint hogy az ember önmagán viseli zenekarunk emblémáját.