Egy kis anyagi gond nem állhat a zenei karrier útjába

Van egy nagyon jó barátom, Gábor, aki egy igazi zenei tehetség, legalábbis én imádom hallgatni, ahogy játszik. Eddig inkább csak hobbiból zenélt, de egyre jobban úgy érzi, hogy ezt szívesen csinálná mellékállásban, a jelenlegi munkája mellett. Persze ehhez azért kell egy kis kezdő tőke, valamint egy jobb állapotú hangszer is. A régi, ugyanis – mit is mondhatnék – eléggé..régi. Hű szolgája volt az eddigi évek során, de leváltani kényszerül. Szeretné, ha igazán komolyan vennék, és egy ütött-kopott hangszerrel nem biztos, hogy így történne. Azonban jelenleg extra kiadásokat nem nagyon engedhet meg magának, mivel nem olyan régen költözött és a megtakarított pénze többnyire arra ment el. Felélni minden vagyonát nem szeretné. Egy új, jó minőségű hangszer pedig nem valami olcsó mulaság. Emiatt gondolkozott kölcsönben is. Szerencsére tudtam neki segíteni abban, hogy hova érdemes fordulni segítségért. Természetesen, nem a bank volt a válaszom, hiába lenne az oly magától értetődő. A banknak ugyanis minden érdeke ahhoz fűződik, hogy náluk vegyük fel ezt a kölcsönt. Ezzel szemben egy alkusz: független, ugyanakkor partneri kapcsolatban áll a bankkal, szóval tud nekünk ajánlatokkal szolgálni. Az ő érdekük tehát az, hogy a lehető legkedvezőbb, és személyre szabott ajánlatot találja meg nekünk. Emiatt ajánlottam neki, a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban alkuszcéget.

Személyi kölcsönből hangszer

Volt már szerencsém igénybe venni szolgáltatásukat és én elégedett voltam azzal a szakértelemmel, ügyfélközpontúsággal és profizmussal, ami őket jellemzi. Így előkaptam a telefonomat és közösen rákerestünk, hogy mi a helyzet az ő oldalukon, a személyi kölcsönt illetően. És miért pont a személyi kölcsönre esett választásunk? Azért, mert azt bármire költheti, és mert nincs szükség semmilyen ingatlan, vagy egyéb fedezet nyújtására. Semmi mást nem vár el tőlünk a hitelt adó bank, csak azt, hogy legyen rendszeres jövedelmünk, amiből fizetni tudjuk a törlesztőrészleteket. 12 és 84 hónap közötti futamidőkre lehet ilyen kölcsönt felvenni, 100.000 és 10.000.000 forint között. Az elbírálás általában rendkívül gyors, és napokon belül folyósítják is a pénzt. A törlesztés pedig úgy történik, mint a legtöbb hitel esetében, vagyis havonta kell fizetni a részleteket. Ezek tartalmazzák a kezelési költségeket és a banki kamatokat.

A Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban weboldaláról azt is megtudtuk, hogy ki igényelhet a személyi kölcsönt, kell-e adóstárs, valamint mikor nem igényelhetünk személyi kölcsönt. Ami nekünk igazán fontos volt, az az, hogy miért érdemes szakértői segítséget kérni, ha személyi kölcsönt szeretnénk felvenni. Erre a kérdésre azt a választ találjuk a https://www.pannonsafe.hu/ oldalán , hogy: mert nagyon komoly különbségek lehetnek az egyes bankok ajánlatai között. Akár 20-40%-os kamatbeli eltérésekkel is találkozhatunk. Egyáltalán nem mindegy, hogy mennyivel többet fizetünk vissza egy felvett kölcsönért cserébe. Itt is a személyre szabottságon van a hangsúly, így nem volt kérdés, hogy Gábor felveszi a kapcsolatot az alkuszcéggel, hogy mindenképpen a neki legmegfelelőbb személyi kölcsönt tudja igénybe venni.