A balatonpro.hu ajánlatai még egy muzsikusnak is érdekesek

Nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, hogy zenészként az elmúlt másfél év nem volt túl jövedelmező. Voltak benne jobb időszakok is persze, főleg az utóbbi néhány hónap, de azért összességében nézve nem ez volt életem szezonja – mármint anyagilag nézve a dolgot. És persze hol van ez még az elmúlt időszak bepótlásától. Na de, ettől még a mi lelkünknek is kell a feltöltődés és a kikapcsolódás és ezt szeretjük olyan környezetben tenni, hogy azért olyan sokan ne találjanak ránk, ha nem muszáj. Ezért örültem nagyon, amikor szembe jött velem a balatonpro.hu ajánlata.

Balatoni vitorlázás? Olcsóbban, mintha szállást kéne foglalni a parton? Ez tényleg így van? Ezek voltak az első kérdések, amik eszembe jutottak a témával kapcsolatban. Ahogy mindenkiben, úgy bennem is élt a sztereotípia, hogy a balatoni vitorlázás drága mulatság. De a BalatonPro megcáfolt ebben, nem is kicsit. Ettől a siófoki cégtől ugyanis nagyon kedvezően lehet bérelni vitorlásokat, ráadásul még kapitányt is adtak volna hozzá, ha nem lett volna a társaságban olyan, akinek van hajós jogosítványa. De ebben az esetben úgy nézett ki a történet, hogy béreltünk egy hajót egy hétre gyakorlatilag a töredékéért annak, mintha egy apartmanban vagy pláne sőt szállodában foglaltunk volna. Ha a konkrét árlistákat szeretnétek megnézni, akkor megtalálhatjátok minden hajó típus mellett a rájuk vonatkozó összegeket. Többféle hajójuk van többféle felszereltséggel, dizájnnal és mérettel, plusz a szezon is befolyásolja az árat természetesen.

Úgyhogy ha különleges szállást és kikapcsolódást kerestek a Balatonon, akkor a siófoki BalatonPro remek ajánlatokkal szolgál, amelyeket a balatonpro.hu oldalon találhattok meg.